Tuesday 29 November 2016

SANTA'S WORKSHOP

Comunicat de presă Cluj-Napoca, 29 noiembrie 2016

Atelierul lui Moş Crăciun la VIVO! Cluj-Napoca

Începând din acest weekend, Moș Crăciun vine la centrul comercial din inima Transilvaniei să caute ajutoare.
Micuţii vor intra în lumea minunată a cadourilor, vor cânta colinde împreună, îi vor recita Moşului poeziile cele mai dragi şi vor lucra alături de spiridușii săi la atelierele de creație distractive.

În perioada 3-22 decembrie, de luni până vineri, între orele 18.00-20.00, copiii sunt invitaţi la VIVO! Cluj-Napoca, denumit anterior Polus Center Cluj, să îl revadă pe Moş Crăciun.
Mai mult decât atât, în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 13.00-19.00, prichindeii vor lucra cot la cot cu spiriduşii Moşului, în pregătirea decoraţiunilor şi a altor surprize pentru seara de Crăciun.

La finalul atelierelor Moşul va trage la sorţi şi doi norocoşi care vor câştiga premii de la partenerii noştri, LEGO şi bigstep.

Atelierul lui Moș Crăciun are loc în Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,4 miliarde de euro, ce cuprinde peste 360 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

marketing@poluscentercluj.ro